maandag 5 januari 2015

Voorbeeld dagmenu's

Dagmenu na uitslapen


11.00 uur: 
een muffin in een mok van 1/4 cup geraspte kokos, 1 ei, kaneel, 2 el water en 1 el kokosolie. 1 minuut in de magnetron, klaar. (S)

14.15 uur:
linzensoep, een grote kom (overgebleven van de vorige dag) (E)

18.00 uur:
weer linzensoep (ik had een grote pan en de rest lust het niet), een smoothie van 1 hele banaan, boerenkool, spinazie, wortel, bleekselderij en als vocht wei (E)


Dagmenu normale dag

8.45 uur:
een chocolademuffin in een mok met wat roomboter (S)

11.45 uur:
grote kom linzensoep, een aantal worteltjes uit het zuur (zelfgemaakt) (E)

14.45 uur:
1 banaan, klein handje hazelnoten. Helaas kon mijn lichaam niet tegen de hazelnoten (of tegen het bruine vliesje?) en lag alles 10 minuten later in het toilet. (E)

16.15 uur:
iced frappa van 7 ijsklontjes, 1 zakje oploskoffie, 4 druppels stevia, een scheut water en 3/4 schep eiwitpoeder (FP)

18.00 uur:
drie gebakken verse haringen, gebakken in kokosolie,
een groene smoothie met spinazie, champignons, komkommer, bleekselderij en water

Dagmenu volgende dag

8.30 uur:
een kommetje Griekse yoghurt met hazelnotencruesli (allebei zelfgemaakt) (S)

11.30 uur:
1 glas wei, 1 mok linzensoep (hè, hè, die is op), 1 snee zuurdesembrood (E)

14.30 uur:
smoothie van 1 banaan, spinazie, bleekselderij en wei (E)

17.30 uur:
Kai Si Ming (gekookte witte kool met gehakt)
brood uit een mok (zonder koolhydraten)
klein beetje Griekse yoghurt met hazelnotencruesli (ik zat al aardig vol) (S)


Dagmenu laatste van deze serie

9.30 uur:
1 mandarijn, kom havermout met kaneel (E)

13.15 uur:
iced frappa, met rauwe melk, oploskoffie, 1 el cacao, 7 ijsklontjes en 4 druppels stevia (FP)

15.15 uur:
1 snee zuurdesembrood met een heel klein beetje zelfgemaakte pindakaas (E)

18.15 uur:
tomaten-crèmesoep, 2 kommen
zeevruchtensalade met dressing van olijfolie en azijn (van viswinkel.nl)
schepje hazelnootgranola (want de Griekse yoghurt was op) (S)

Geen opmerkingen: